top of page
beb8353f-54a4-4596-95e6-52f75dcb5af8.jpg

Mijn diensten bieden 'full care' voor jouw hond!

Ook in 2022 zitten alle wandelingen vol. Als er plekjes vrij komen vermeld ik dit op mijn website en/of op mijn social media

Aukje is een topper! Haar zorg voor onze hond is zorgvuldig en professioneel. De liefde die ze aan onze hond geeft zien we altijd terug als we zelf weer thuis komen. Aukje heeft veel empathie voor het gedrag van honden waardoor onze hond zich veilig en thuis voelt bij haar. Aukje is flexibel en meedenkend, ook bij last-minute oppas. Aan te raden als je wilt dat je hond de aandacht krijgt die hij verdient als je van huis bent! - Google review van de baasjes van Rover

Woon je in de regio van Zwolle en zoek je een professionele individuele uitlaatservice? Beïnvloedt het gedrag van jouw hond de kwaliteit van jullie leven in huis of tijdens de wandelingen en wil je dit veranderen? Ik kan je helpen!

Naast mijn individuele uitlaatservice is er ook de mogelijkheid voor een roedelwandeling. Dit kan met mijn stabiele en rustige roedel of in een groep van maximaal 3 honden van verschillende eigenaren, door mij samengesteld, met als doel meer rust en respectvol sociaal gedrag naar mens en dier tijdens wandelingen. Naast de uitlaatservice bied ik voor mijn vaste klanten ook opvang aan in huiselijke sfeer voor minimaal 2 dagen.

 

2acb35d2-bf93-48a0-8ce2-793c3dd6378e.jpg

Bij mij staan geduld, respect en liefde voorop bij alle diensten. Hierdoor kan ik jouw hond een omgeving bieden waar hij zijn echte zelf kan zijn zonder onnodige opwinding en trickers naar coping mechanismes en het dus het gedrag wat hieraan volgt. 

Om dit te bereiken kijk ik naar de behoefte van de hond en deze is bij iedere hond weer anders. Door mijn persoonlijke aanpak kan ik de pijlers geduld, respect en liefde bieden aan zowel hond als eigenaar. 

Uitlaatservice

1-op-1 aandacht tijdens een individuele wandeling of de sociale lessen tijdens een roedelwandeling met of mijn roedel of een secuur samengestelde 'roedel'

Opvang

Jouw hond behandel ik als mijn eigen tijdens zijn verblijf bij mij thuis. Deze dienst is exclusief (niet meer dan 2 logés per verblijf) en enkel voor vaste klanten.

bottom of page