top of page
beb8353f-54a4-4596-95e6-52f75dcb5af8.jpg

Meer dan alleen een hondenuitlaatservice

Ook in 2022 zitten alle wandelingen vol. Als er plekjes vrij komen vermeld ik dit op mijn website en/of op mijn social media

Aukje is een topper! Haar zorg voor onze hond is zorgvuldig en professioneel. De liefde die ze aan onze hond geeft zien we altijd terug als we zelf weer thuis komen. Aukje heeft veel empathie voor het gedrag van honden waardoor onze hond zich veilig en thuis voelt bij haar. Aukje is flexibel en meedenkend, ook bij last-minute oppas. Aan te raden als je wilt dat je hond de aandacht krijgt die hij verdient als je van huis bent! - Google review van de baasjes van Rover

Woon je in de regio van Zwolle en zoek je een professionele individuele uitlaatservice? Ik kan je helpen! Daarnaast kan jouw hond ook meelopen met mijn roedel tijdens de roedelwandelingen. Zowel doordeweeks als in de avonden en weekenden. Naast de uitlaatservice bied ik voor mijn uitlaatklanten ook opvang aan in huiselijke sfeer voor minimaal 2 dagen, dus geen dagopvang.

 

Bij mij staan rust, geduld en respect voorop. Hiermee wordt er vertrouwen opgebouwd wat tot een prettige wandeling of verblijf leidt. Om dit te bereiken kijk ik naar de behoefte van de hond, welke bij iedere hond weer anders is. Tijdens de individuele wandelingen en de kleinschalige opvang kan ik hier mijn volle aandacht aan geven!

Uitlaten

1-op-1 aandacht tijdens de individuele uitlaatservice of toch liever met een kleine groep? Dan kan jouw hond met mijn roedel mee tijdens de roedelwandelingen.

2acb35d2-bf93-48a0-8ce2-793c3dd6378e.jpg
Opvang

Deze dienst is alleen beschikbaar voor bestaande klanten

bottom of page