Ervaring van klanten met Hondema's dog care
Mosey

Aukje is erg klant- én hondgericht. Wij merken dit aan de manier waarop ze zowel met ons als met onze Mosey omgaat. Want wat is er nou leuker dan doordeweeks op je werk te zitten en dagelijks gezellige updates te krijgen van je lieve viervoeter die leuk aan het spelen is? We laten de zorg voor Mosey vol vertrouwen een paar uur per week aan Aukje over en zouden haar diensten aan iedereen aanraden die zijn of haar hond dat beetje extra aandacht gunt. Wij zijn fan!

IMG_4687.JPG
Teddy

Tijdens het uitlaten van Teddy kwam ik toevallig Aukje met haar honden tegen en merkte meteen haar passie voor honden op.
Sindsdien vragen wij Aukje regelmatig om Teddy te verzorgen / uit te laten als wij overdag voor wat langere tijd Teddy alleen thuis moeten laten.
Teddy is een soms wat eigenwijze nog puberende Friese Stabij, maar dat is voor Aukje geen enkel probleem.
Wij vinden Aukje een fijne oppas en gaan dan ook met een gerust gevoel weg, zeker als wij d.m.v. een berichtje en foto / filmpje ook een update krijgen.

IMG_7193.JPEG
Cooper

"Als je een oppas met passie zoekt. Zoek niet verder! Aukje spreekt de taal van de honden(en eigenarenhihi). Ze voelt feilloos aan hoe om te gaan met elk verschillende honden karakter. En dat met super veel geduld en liefde voor onze eigenwijze puberende Franse bul Cooper. Zodra Cooper de straat herkent en de voordeur heeft gespot. Is er helaas geen oog meer voor mij. Maar hierdoor laat ik Coopmobiel (leukebijnaambedachtdoorAukje) met een gerust hart achter. 
Aukje, wij zijn super blij met je, dankjewel. Je bent als een tante voor Cooper."

IMG_5781.JPG
Rover

Aukje is een topper! Haar zorg voor onze hond is zorgvuldig en professioneel. De liefde die ze aan onze hond geeft zien we altijd terug als we zelf weer thuis komen. Aukje heeft veel empathie voor het gedrag van honden waardoor onze hond zich veilig en thuis voelt bij haar. Aukje is flexibel en meedenkend, ook bij last-minute oppas. Aan te raden als je wilt dat je hond de aandacht krijgt die hij verdient als je van huis bent!

IMG_5518.JPG
Thys & Mees

"Voor het eerst zijn mijn twee dwergteckels Mees en Thys uit logeren gegaan. Mijn twee teckels zijn onzeker en angstig. Dit maakte dat ik graag mijn twee teckels in een huiselijke sfeer wilde laten logeren. Tijdens de logeer week heeft Aukje beide teckels met heel veel liefde verzorgd. Ik werd elke dag middels WhatsApp op de hoogte gehouden. Na de logeer week zag ik een zichtbaar verschil bij beide teckels. Ze waren rustiger aanwezig en blafte minder. Al met al een hele bijzonder week voor mijn twee teckels. Dit alles maakte dat ik met een gerust hart op wintersport was. Aukje is zeker een aanrader om je huisdier te laten logeren of uit te laten. Aukje en haar vriend zijn een super fijn stel met drie hele leuke, lieve honden. Ik zou zeggen, twijfel niet en laat je trouwe vriend bij Aukje achter."

Mees

Aukje is de eerste waarbij onze hond Mees zich 100% op haar gemak voelt. Dat maakt dat wij ons tijdens ons werk nooit zorgen hoeven te maken. Ook omdat Aukje ons elke keer op de hoogte houdt met foto's en filmpjes. Die extra aandacht maakt dat je nooit hoeft te twijfelen of jouw hond bij haar in goede handen is.

IMG_7003.JPEG
Lica

Sinds een klein jaar wordt Lica (12,5 jaar oude Hollandse Herder) door Aukje uitgelaten. Het intakegesprek was erg prettig en Aukje houdt echt rekening met Lica. We krijgen bij iedere wandeling leuke updates van de wandeling. Lica heeft wat artrose en moet af en toe geremd worden. Aukje doet dit goed en Lica heeft hier ook echt baat bij. Kan Aukje echt aanraden!

IMG_5914.JPEG