top of page
Een greep van de ervaringen van mijn klanten

Gedragsbegeleiding

Flinck

"Via via met Aukje in contact gekomen voor het uitlaten van onze Flinck (kruising Grote Zwitserse Senne hond/Labrador) Buiten het feit dat we zeer tevreden zijn over haar uitlaatservice en persoonlijke aandacht en liefde voor dieren hebben we ook een beroep gedaan op haar gedragsbegeleiding voor onze hond. Aangezien het een drukke puber bleek te zijn met een eigen willetje maar helaas niet altijd onze grenzen respecteerde hebben we de hulp van Aukje ingeschakeld.
Wij zijn erg blij hoe zij ons professioneel heeft begeleid om samen met ons gezin en onze hond op 1 lijn te komen. Hierin hebben we grote stappen kunnen maken. Intake, observatie telefoongesprekken, opdrachten en huiswerk hebben we als zeer prettig ervaren. Bij deze dame ontbreekt het niet aan kennis en compassie. Ook de nazorg is zeer prettig tot aan de dag van schrijven. Wij willen je nogmaals bedanken en hebben tot aan heden nog veel aan je handvatten die we hebben meegekregen voor onze Flinck. We hebben echt het gevoel dat hij wij er allemaal op vooruit zijn gegaan."

IMG_3241.JPEG
Mosey

"Een aantal maanden geleden hebben wij Aukje benaderd om ons te helpen met onze hond Mosey. Mosey reageert wat heftig op kinderen en wij willen een hond die daar “normaal” mee omgaat. Ook hadden wij de wens om rustigere rondjes met Mosey te lopen. Dit houdt in dat Mosey zelfverzekerder moest worden.    Aukje heeft ons uitstekend begeleid met zowel praktische tips als voorbeeldgedrag. Ze heeft de benodigde kennis in huis en weet dit op een prettige en relaxte manier over te brengen. En je raadt het al… wij lopen tegenwoordig veel fijner met Mosey. Dus als je na het lezen van deze review nog steeds twijfelt… niet doen! Gewoon contact opnemen om te kijken wat Aukje voor jou en je trouwe viervoeter kan doen! 😀"

Mexi

"Wij hebben als eersten gebruik mogen maken van de gedragstherapie die Aukje aan is gaan bieden. Ondanks dat wij toch al wat ervaring hebben met honden zorgde onze hyper de pieper pup Mexi voor de nodige uitdagingen en beseften wij dat we echt één op één hulp nodig hadden.
Omdat we al met Aukje in contact waren gekomen voor de uitlaatservice besloten we dit traject samen te starten.

Wij hebben met Aukje een duidelijke hulpvraag samengesteld en na elke ontmoeting of gesprek kwam er een evaluatie waardoor voor een ieder duidelijke was wat er besproken en afgesproken was.

Een ieder kan misschien met de nodige kennis een gedragstherapie aanbieden maar Aukje geeft zoveel meer dan dat.
Ze geeft maatwerk, is er wanneer je het nodig hebt en volgt haar gevoel.
Naast haar advies op het gebied van gedragstherapie geeft ze ook advies met welke materialen zij denkt dat je het beste kan werken omdat dit het beste bij jouw hond past. Ze begrijpt dat ieder mens en ieder dier een eigen karakter en energie heeft en daarop past zij haar kennis toe.

Aukje is zoveel meer dan een hondenuitlaatster en gedragstherapeut, ze is alles wat je je wenst om je pup en hond tot een fijn gezinslid te maken.

Wij zijn zo blij dat we haar hulp in hebben geroepen want ik weet niet of we het zonder haar hulp hadden gered met onze lieve, ondeugende, hyper de pieper hond. Nu hebben wij het vetrouwen dat het goed gaat komen en dat allemaal dankzij Aukje!"

Uitlaatservice

Teddy

"Tijdens het uitlaten van Teddy kwam ik toevallig Aukje met haar honden tegen en merkte meteen haar passie voor honden op.
Sindsdien vragen wij Aukje regelmatig om Teddy te verzorgen / uit te laten als wij overdag voor wat langere tijd Teddy alleen thuis moeten laten.
Teddy is een soms wat eigenwijze nog puberende Friese Stabij, maar dat is voor Aukje geen enkel probleem.
Wij vinden Aukje een fijne oppas en gaan dan ook met een gerust gevoel weg, zeker als wij d.m.v. een berichtje en foto / filmpje ook een update krijgen."

IMG_7193.JPEG
Rover

"Aukje is een topper! Haar zorg voor onze hond is zorgvuldig en professioneel. De liefde die ze aan onze hond geeft zien we altijd terug als we zelf weer thuis komen. Aukje heeft veel empathie voor het gedrag van honden waardoor onze hond zich veilig en thuis voelt bij haar. Aukje is flexibel en meedenkend, ook bij last-minute oppas. Aan te raden als je wilt dat je hond de aandacht krijgt die hij verdient als je van huis bent!"

IMG_5518.JPG
Mees
Lica

"Sinds een klein jaar wordt Lica (12,5 jaar oude Hollandse Herder) door Aukje uitgelaten. Het intakegesprek was erg prettig en Aukje houdt echt rekening met Lica. We krijgen bij iedere wandeling leuke updates van de wandeling. Lica heeft wat artrose en moet af en toe geremd worden. Aukje doet dit goed en Lica heeft hier ook echt baat bij. Kan Aukje echt aanraden!"

IMG_5914.JPEG
Mosey

"Aukje is erg klant- én hondgericht. Wij merken dit aan de manier waarop ze zowel met ons als met onze Mosey omgaat. Want wat is er nou leuker dan doordeweeks op je werk te zitten en dagelijks gezellige updates te krijgen van je lieve viervoeter die leuk aan het spelen is? We laten de zorg voor Mosey vol vertrouwen een paar uur per week aan Aukje over en zouden haar diensten aan iedereen aanraden die zijn of haar hond dat beetje extra aandacht gunt. Wij zijn fan!"

IMG_4687.JPG

"Aukje is de eerste waarbij onze hond Mees zich 100% op haar gemak voelt. Dat maakt dat wij ons tijdens ons werk nooit zorgen hoeven te maken. Ook omdat Aukje ons elke keer op de hoogte houdt met foto's en filmpjes. Die extra aandacht maakt dat je nooit hoeft te twijfelen of jouw hond bij haar in goede handen is."

IMG_7003.JPEG
Bri

"Aukje is met haar individuele uitlaatservice de ideale oplossing voor mijn senior Bri! De hond bepaalt de route en invulling vd wandeling en het tempo. Daarnaast is er veel aandacht, liefde en alle tijd voor mijn Bri.
Als relatief onervaren hondebezitter kan ik altijd bij Aukje terecht met mijn vragen en ik vertrouw op haar adviezen.
Aukje is zeer betrokken en dat blijkt ook wel uit het feit dat je van iedere uitlaatbeurt, foto's, filmpjes en berichten krijgt. Zo leuk!
Ik kan ieder baasje met een hond die om wat voor reden dan ook net wat meer persoonlijke aandacht nodig heeft, Aukje van harte aanbevelen!"

WhatsApp Image 2023-04-05 at 18.24.57.jpeg

Opvang

Cooper

"Als je een oppas met passie zoekt. Zoek niet verder! Aukje spreekt de taal van de honden(en eigenarenhihi). Ze voelt feilloos aan hoe om te gaan met elk verschillende honden karakter. En dat met super veel geduld en liefde voor onze eigenwijze puberende Franse bul Cooper. Zodra Cooper de straat herkent en de voordeur heeft gespot. Is er helaas geen oog meer voor mij. Maar hierdoor laat ik Coopmobiel (leukebijnaambedachtdoorAukje) met een gerust hart achter. 
Aukje, wij zijn super blij met je, dankjewel. Je bent als een tante voor Cooper."

IMG_5781.JPG
Thys & Mees

"Voor het eerst zijn mijn twee dwergteckels Mees en Thys uit logeren gegaan. Mijn twee teckels zijn onzeker en angstig. Dit maakte dat ik graag mijn twee teckels in een huiselijke sfeer wilde laten logeren. Tijdens de logeer week heeft Aukje beide teckels met heel veel liefde verzorgd. Ik werd elke dag middels WhatsApp op de hoogte gehouden. Na de logeer week zag ik een zichtbaar verschil bij beide teckels. Ze waren rustiger aanwezig en blafte minder. Al met al een hele bijzonder week voor mijn twee teckels. Dit alles maakte dat ik met een gerust hart op wintersport was. Aukje is zeker een aanrader om je huisdier te laten logeren of uit te laten. Aukje en haar vriend zijn een super fijn stel met drie hele leuke, lieve honden. Ik zou zeggen, twijfel niet en laat je trouwe vriend bij Aukje achter."

bottom of page