Ervaring van klanten met Hondema's dog care
Mosey

Aukje is erg klant- én hondgericht. Wij merken dit aan de manier waarop ze zowel met ons als met onze Mosey omgaat. Want wat is er nou leuker dan doordeweeks op je werk te zitten en dagelijks gezellige updates te krijgen van je lieve viervoeter die leuk aan het spelen is? We laten de zorg voor Mosey vol vertrouwen een paar uur per week aan Aukje over en zouden haar diensten aan iedereen aanraden die zijn of haar hond dat beetje extra aandacht gunt. Wij zijn fan!

Cooper

"Als je een oppas met passie zoekt. Zoek niet verder! Aukje spreekt de taal van de honden(en eigenarenhihi). Ze voelt feilloos aan hoe om te gaan met elk verschillende honden karakter. En dat met super veel geduld en liefde voor onze eigenwijze puberende Franse bul Cooper. Zodra Cooper de straat herkent en de voordeur heeft gespot. Is er helaas geen oog meer voor mij. Maar hierdoor laat ik Coopmobiel (leukebijnaambedachtdoorAukje) met een gerust hart achter. 
Aukje, wij zijn super blij met je, dankjewel. Je bent als een tante voor Cooper."

Thys & Mees

"Voor het eerst zijn mijn twee dwergteckels Mees en Thys uit logeren gegaan. Mijn twee teckels zijn onzeker en angstig. Dit maakte dat ik graag mijn twee teckels in een huiselijke sfeer wilde laten logeren. Tijdens de logeer week heeft Aukje beide teckels met heel veel liefde verzorgd. Ik werd elke dag middels WhatsApp op de hoogte gehouden. Na de logeer week zag ik een zichtbaar verschil bij beide teckels. Ze waren rustiger aanwezig en blafte minder. Al met al een hele bijzonder week voor mijn twee teckels. Dit alles maakte dat ik met een gerust hart op wintersport was. Aukje is zeker een aanrader om je huisdier te laten logeren of uit te laten. Aukje en haar vriend zijn een super fijn stel met drie hele leuke, lieve honden. Ik zou zeggen, twijfel niet en laat je trouwe vriend bij Aukje achter."

Hondema's dog care

Hortensiastraat 56 | 8013 AE Zwolle

06 - 514 514 97 | info@hondemasdogcare.nl

 

KvK: 70189757 

IBAN: NL55 KNAB 0256 8533 63 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon