Over Aukje Hondema

U geeft uw hond niet zomaar uit handen en dat begrijp ik! Daarom zal ik hier kort meer over mijzelf en mijn honden vertellen. Wilt u meer over mij weten? Dan stel ik mij graag persoonlijk voor tijdens een kennismaking.

Een paar eigenschappen:

Flexibel
Gepassioneerd
Leergierig
Betrouwbaar
Eerlijk

Een toepasselijkere achternaam had ik niet kunnen hebben, Hondema. Met de komst van mijn eigen honden in november 2016 was het voor mij zeker, er zullen altijd honden in mijn leven zijn. Met de verantwoordelijkheid die dit met zich meebracht merkte ik dat ik minder ambitieus in het bedrijfsleven ging staan. Voor mij staan de honden op één. Zo ben ik na gaan denken om een onderneming te starten in de hondenbranche. Na wat onderzoek merkte ik dat er weinig mogelijkheden zijn voor het uitlaten van honden welke niet met de reguliere uitlaatservices mee kunnen. Aangezien dit ook voor mijn honden geldt had ik hier gelijk een raakvlak en is Hondema's dog care geboren, een uitlaatservice die ook de mogelijkheid biedt tot individuele wandelingen. Alles op maat voor de hond(en) en zijn of haar baas!

Over mijn honden

Marley & Bobby

Bobby en Marley zijn samen gevonden op Curacao door stichting CARF in een klein schuurtje in een achtertuin. Opgesloten om maar zoveel mogelijk pups te produceren. Over hun gezondheid was weinig goeds te zeggen. Ze hebben ruim een halfjaar bij hele goede fosters gewoond die ze langzaam hebben laten wennen aan de grote wereld.  Deze twee zijn echt man en vrouw, door alles wat ze hebben meegemaakt is hun band zeer sterk en vol met liefde!

Tasha

Tasha is in september 2017 bij ons gekomen. Ook deze dame komt uit Curacao en is gevonden door de Stichting CARF schuilend onder een auto bij de luchthaven.  Ze was hoogzwanger en gelukkig heeft ze haar kinderen op een veilige plek ter wereld kunnen brengen. Ze was er slecht aan toe met een huidziekte, hartwormen, karpatten-ziekte en TVT.

Sinds zij in Nederland is is haar huid snel gaan genezen en komt haar zachtaardige karakter  steeds meer tevoorschijn!

Aaron

Aaron is in maart 2019 als laatste in onze familie gekomen. Ook hij komt uit Curacao is door stichting CARF in 2016 van de straat gehaald. Wij zouden Aaron eigenlijk gaan fosteren maar het klikte zo mooi met Bobby, Marley en Tasha dat wij hebben besloten deze kanjer te houden. 
Hij moest erg wennen aan het 'Nederlandse' leven, zowel op straat als binnen maar het gaat ondertussen erg goed! Het is een speelse, blije hond met veel humor. Hij lijkt wat Beagle bloed in zich te hebben wat zijn eigenwijsheid verklaart. 

Hondema's dog care

Hortensiastraat 56 | 8013 AE Zwolle

06 - 514 514 97 | info@hondemasdogcare.nl

 

KvK: 70189757 

IBAN: NL55 KNAB 0256 8533 63 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon