top of page
IMG_3976.JPEG

Een uitlaatservice op maat voor jouw hond

Voorlopig zit de uitlaatservice helaas vol!

Sinds een klein jaar wordt Lica (12,5 jaar oude Hollandse Herder) door Aukje uitgelaten. Het intakegesprek was erg prettig en Aukje houdt echt rekening met Lica. We krijgen bij iedere wandeling leuke updates van de wandeling. Lica heeft wat artrose en moet af en toe geremd worden. Aukje doet dit goed en Lica heeft hier ook echt baat bij. Kan Aukje echt aanraden! - Google review van de baasjes van Lica

Individuele uitlaatservice

De individuele uitlaatservice is uitermate geschikt voor puppy's, senioren, honden met speciale behoeften, honden met een trauma, loopse teefjes, ongecastreerde reuen en de zogenoemde HR-rassen welke reguliere uitlaatservices niet aannemen.

Tijdens de individuele wandeling krijg ik alle ruimte om naar de signalen van jouw hond te kijken om ontspannen te wandelen. Middels WhatsApp laat ik altijd (eerlijk!) weten hoe het is gegaan en stuur ik een leuke foto. 

Roedelwandelingen

Mijn honden vormen samen een stabiele en rustige roedel. Honden zijn natuurlijk roedeldieren dus samen wandelen is altijd leuker dan alleen! Tijdens deze wandelingen kan er ook veel geleerd worden. Mijn honden communiceren helder en eerlijk, dit zorgt dat veel honden zich makkelijk aanpassen en er ontspannen gewandeld wordt.

Wel zal ik bij extreme gedragsproblemen eerst beoordelen of jouw hond geschikt is voor de roedelwandeling of dat er meer baat is bij individuele aandacht. 

IMG_3831.JPEG

Kennismaking

Voordat ik met jouw hond ga wandelen/werken vindt er een kennismaking  plaats. Tijdens deze kennismaking wordt de ingevulde vragenlijst doorgenomen welke ik van te voren zal versturen. Door de vragenlijst krijg ik een beter beeld van jouw hond en zijn/haar eventuele aandachtspunten. Het kan ook voorkomen dat ik verzoek om samen een korte wandeling te maken zodat ik het gedrag van jouw hond buiten beter kan beoordelen. Na een succesvolle kennismaking zal er een overeenkomst worden opgesteld evenals een sleutelcontract (indien van toepassing).

bottom of page