De individuele hondenuitlaatservice in de regio Zwolle

Alles is bespreekbaar, dat is zorg op maat. In principe ligt de focus op het uitlaten van uw hond(en). Echter is de behoefte hierin per hond verschillend. De ene hond wil lekker uitwaaien en ravotten tijdens een lange wandeling, terwijl de andere hond liever thuis z'n speel/kroelkwartiertje heeft na korte ronde. Komt u er niet aan toe om uw hond te borstelen of zijn medicatie toe te dienen? Ook hierin kan ik iets voor u betekenen. Zo komt uw hond nooit iets tekort!

 

De individuele uitlaatservice is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld puppy's, senioren, honden met speciale behoeften, honden met een rugzakje waardoor zij niet met grote groepen mee kunnen, loopse teefjes, ongecastreerde reuen en de zogenoemde HR-rassen welke reguliere uitlaatservices niet aannemen.

Uitlaatlocaties 

Mijn werkgebied betreft regio Zwolle. Waar uw hond uitgelaten wordt is volledig bespreekbaar. Komt u er zelf niet aan toe om bijvoorbeeld tijdens de mooie zomerdagen naar het water te gaan of om eens een keer een lekkere lange wandeling in het bos te maken? Dan doe ik dat graag! Uiteraard kan er ook een ronde door de eigen buurt gelopen worden. Ik streef er tevens naar de hond voldoende sociale contacten op te laten doen wanneer dit door uw hond wordt toegelaten.

Vervoer

Voor de veiligheid van uw hond gebruik ik gordels tijdens het vervoer. Tevens is de achterbak voorzien van een autorek. Er wordt geen gebruik gemaakt van kooien in mijn auto. Dit vind ik zelf niet passen bij de kleinschaligheid van mijn bedrijf.

Kennismaking

Voordat ik met uw hond ga wandelen/werken vindt er een kennismaking  plaats en bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ook wordt de vragenlijst doorgenomen welke u zelf voorafgaande aan de kennismaking invult. Door deze vragen krijg ik een beter beeld van uw hond en zijn eventuele aandachtspunten. Wanneer wij overgaan tot een overeenkomst zullen de belangrijkste aandachtspunten welke uit de vragenlijst naar voren zijn gekomen nogmaals worden benoemd. Het kan ook voorkomen dat ik verzoek om gezamenlijk een korte wandeling te maken zodat ik het gedrag van uw hond buiten beter kan beoordelen. 

Hondema's dog care

Hortensiastraat 56 | 8013 AE Zwolle

06 - 514 514 97 | info@hondemasdogcare.nl

 

KvK: 70189757 

IBAN: NL55 KNAB 0256 8533 63 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon