top of page

Opvang bij Hondema's dog care

Momenteel neem ik geen nieuwe klanten aan voor de opvang

"Voor het eerst zijn mijn twee dwergteckels Mees en Thys uit logeren gegaan. Mijn twee teckels zijn onzeker en angstig. Dit maakte dat ik graag mijn twee teckels in een huiselijke sfeer wilde laten logeren. Tijdens de logeer week heeft Aukje beide teckels met heel veel liefde verzorgd. Ik werd elke dag middels WhatsApp op de hoogte gehouden. Na de logeer week zag ik een zichtbaar verschil bij beide teckels. Ze waren rustiger aanwezig en blafte minder. Al met al een hele bijzonder week voor mijn twee teckels. Dit alles maakte dat ik met een gerust hart op wintersport was. Aukje is zeker een aanrader om je huisdier te laten logeren of uit te laten. Aukje en haar vriend zijn een super fijn stel met vier hele leuke, lieve honden. Ik zou zeggen, twijfel niet en laat je trouwe vriend bij Aukje achter." -  Review van de baasjes van Mees en Thys

Ga je een weekend weg en kan de hond niet mee? Of zoek je voor de vakantie een fijn opvangadres voor jouw hond? Neem gerust contact met mij op en dan bespreken wij of ik iets voor jullie kan betekenen.

Ik bied opvang als exclusieve dienst aan naast mijn gedragsbegeleiding en de uitlaatservice. Met plek voor maximaal 2 extra honden krijgt jouw dezelfde persoonlijke aandacht als mijn eigen honden. Ik bied een rustige en veilige omgeving met veel aandacht en liefde. Omdat mijn honden wat ouder zijn is een hond met een hoge energie en grote behoefte aan veel beweging helaas niet geschikt voor de opvang.

Voorwaarden opvang:

- Voor de opvang geldt een maximaal aantal van 2 kleine honden, of 1 grotere hond

- De hond krijgt zijn eigen voer, riem en een mandje/kleedje mee zodat de hond zich sneller op zijn gemak zal voelen. 

- De hond moet maximaal 4 uur alleen kunnen zijn. Er zijn benches aanwezig mocht dit nodig zijn.

- De hond wordt zelf gebracht en opgehaald en is vooraf goed uitgelaten.

bottom of page