Hondema's dog care

Hortensiastraat 56 | 8013 AE Zwolle

06 - 514 514 97 | info@hondemasdogcare.nl

 

KvK: 70189757 

IBAN: NL55 KNAB 0256 8533 63 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Opvang bij Hondema's dog care

Zoekt u opvang in een huiselijke sfeer voor een korte periode met persoonlijke aandacht en wellicht een stukje socialisatie voor uw hond? Ook dit kan bij Hondema's dog care. 

Hoe werkt het?

Gaat u een weekend weg en kan de hond niet mee? Misschien zoekt u doordeweeks dagopvang? Dit kan bij Hondema's dog care.

Allereerst zal er een kennismaking plaatsvinden met uw en mijn honden.  Zowel u als uw hond moet een goed gevoel hebben bij mij thuis en met mijn honden. Maar ook ik zal eerlijk zijn als ik signalen zie welke mij geen gerust gevoel geven om uw hond bij ons te laten verblijven.

Aan de hand van een vragenlijst zal ik meer informatie over uw hond vragen. Alles om ervoor te zorgen dat uw viervoeter een prettig verblijf heeft terwijl u weg bent!

Voor de opvang geldt een maximaal aantal van 2 kleine honden, of 1 grote hond, per dag. Honden dienen goed uitgelaten te zijn voordat zij bij Hondema's dog care aankomen. Tevens wordt verzocht eigen voer, riem en eventueel een mandje/kleedje mee te nemen zodat de hond zich sneller op zijn gemak zal voelen.

De hond moet maximaal 3 uur alleen kunnen zijn als deze de hele dag in de opvang komt. Er zijn benches aanwezig maar de honden kunnen ook afgezonderd worden in verschillende vertrekken van het huis.