Opvang bij Hondema's dog care

Zoekt u opvang in een huiselijke sfeer met persoonlijke aandacht en wellicht een stukje socialisatie voor uw hond? Ook dit kan bij Hondema's dog care. 

Hoe werkt het?

Gaat u een weekend weg en kan de hond niet mee? Of zoekt u voor de vakantie een fijn opvangadres voor uw hond? Neem gerust contact met mij op en dan bespreken wij of ik iets voor jullie kan betekenen in de gewenste periode!

Ook al ligt mijn focus niet bij de opvang, ik zeg niet graag nee. Neem dus gerust contact op en dan bespreken wij de mogelijkheden. Wanneer ik uit de eerste informatie verwacht dat er een klik zou zijn met onze 4 honden en uw hond plannen we een vrijblijvende kennismaking. Het belangrijkste is dat de honden het goed kunnen vinden met elkaar en uiteraard kunt u op deze manier ook persoonlijk kennismaken met mij.

Aan de hand van een vragenlijst zal ik meer informatie over uw hond vragen. Alles om ervoor te zorgen dat uw viervoeter een prettig verblijf heeft terwijl u weg bent!

Dagopvang is helaas niet mogelijk vanwege de combinatie met mijn andere werkzaamheden.

Voor de opvang geldt een maximaal aantal van 2 kleine honden, of 1 grotere hond.  Er wordt verzocht eigen voer, riem en eventueel een mandje/kleedje mee te nemen zodat de hond zich sneller op zijn gemak zal voelen. 

Uw hond moet maximaal 4 uur alleen kunnen zijn. Er zijn benches aanwezig maar de honden kunnen ook afgezonderd worden in verschillende vertrekken van het huis.

Hondema's dog care

Hortensiastraat 56 | 8013 AE Zwolle

06 - 514 514 97 | info@hondemasdogcare.nl

 

KvK: 70189757 

IBAN: NL55 KNAB 0256 8533 63 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon