Oppas aan huis

Gaat u een weekend weg? Of heeft u een evenement waarbij u de hele dag van huis zult zijn? En wilt u uw dier(en) liever niet naar een kennel of pension brengen? Dat kom ik graag bij u thuis om op de dieren (en het huis) te passen! 

 

Voor dieren is het de meest ideale situatie om in hun eigen omgeving te blijven als de eigenaren weg zijn. Dit geldt niet alleen voor honden. Zeker als u meerdere (soorten) dieren bezit is het vaak een hele organisatie om een aantal dagen weg te gaan. Voor de veiligheid van uw dieren en het huis is het prettig te weten dat zij niet alleen zijn. 

Mijn passie voor dieren gaat verder dan alleen voor honden. Ook met andere kleine huisdieren heb ik ervaring, zoals katten, konijnen, kippen, vogels. Maar ook met grote dieren als paarden heb ik vele jaren gewerkt.

Wij bespreken tijdens een kennismaking wat er van elkaar verwacht wordt. U kunt met een gerust gevoel van huis en bij thuiskomst is alles naar wens geregeld!

Hondema's dog care oppas aan huis is bedoeld voor de weekenden. Gaat u langer op vakantie, vraag dan naar de mogelijkheden.

Hondema's dog care

Hortensiastraat 56 | 8013 AE Zwolle

06 - 514 514 97 | info@hondemasdogcare.nl

 

KvK: 70189757 

IBAN: NL55 KNAB 0256 8533 63 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon