Gedragsbegeleiding

Momenteel neem ik geen nieuwe klanten aan voor de opvang

"Voor het eerst zijn mijn twee dwergteckels Mees en Thys uit logeren gegaan. Mijn twee teckels zijn onzeker en angstig. Dit maakte dat ik graag mijn twee teckels in een huiselijke sfeer wilde laten logeren. Tijdens de logeer week heeft Aukje beide teckels met heel veel liefde verzorgd. Ik werd elke dag middels WhatsApp op de hoogte gehouden. Na de logeer week zag ik een zichtbaar verschil bij beide teckels. Ze waren rustiger aanwezig en blafte minder. Al met al een hele bijzonder week voor mijn twee teckels. Dit alles maakte dat ik met een gerust hart op wintersport was. Aukje is zeker een aanrader om je huisdier te laten logeren of uit te laten. Aukje en haar vriend zijn een super fijn stel met vier hele leuke, lieve honden. Ik zou zeggen, twijfel niet en laat je trouwe vriend bij Aukje achter." -  Review van de baasjes van Mees en Thys

Door mijn persoonlijke benadering in mijn diensten heb ik in de loop van de jaren veel aspecten van gedrag gezien en begeleid. Daarnaast heb ik met mijn geadopteerde honden en mijn nauwe betrokkenheid van de stichting CARF veel kennis over het opbouwen van vertrouwen, omgaan met angstagressie. 

Voor de opvang geldt een maximaal aantal van 2 kleine honden, of 1 grotere hond.  Er wordt verzocht eigen voer, riem en eventueel een mandje/kleedje mee te nemen zodat de hond zich sneller op zijn gemak zal voelen. 

Uw hond moet maximaal 4 uur alleen kunnen zijn. Er zijn benches aanwezig maar de honden kunnen ook afgezonderd worden in verschillende vertrekken van het huis.